twitterfacebookyoutubebardienstrsscontact

Privacyverklaring

Tennisvereniging Huizen, gevestigd aan Bovenmaatweg 94 te Huizen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

  • tvhuizen.nl Bovenmaatweg 94, Huizen
  • Mieke Bos is (voorlopig) de Functionaris Gegevensbescherming van Tennisvereniging Huizen. Het e-mailadres is avg@tvhuizen.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tennisvereniging Huizen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u lid bent van TV Huizen en omdat u deze zelf aan ons verstrekt door u op te geven voor activiteiten van onze vereniging. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

TV Huizen heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers, ook niet die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mieke@tvhuizen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Tennisvereniging Huizen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Tennisvereniging Huizen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tennisvereniging Huizen) tussen zit. Tennisvereniging Huizen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Davilex (voor de verwerking van de ledenadministratie) en de KNLTB club app (voor het inplannen van de bardiensten).

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Tennisvereniging Huizen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren de persoonsgegevens 5 jaar, omdat Tennisvereniging Huizen haar administratie om belastingtechnische redenen 5 jaar dient te bewaren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Tennisvereniging Huizen verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Tennisvereniging Huizen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
 

De KNLTB en persoonsgegevens

De KNLTB verwerkt onder andere persoonsgegevens om uitvoering te geven aan je lidmaatschap bij de KNLTB en de tennisvereniging. Hoe de KNLTB omgaat met persoonsgegevens is terug te lezen in het Privacy Statement.
Leden die geen acties of aanbiedingen van partners van de KNLTB wensen te ontvangen kunnen dat aangeven via het online formulier.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Tennisvereniging Huizen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tennisvereniging Huizen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar mieke@tvhuizen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Tennisvereniging Huizen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tennisvereniging Huizen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via avg@tvhuizen.nl 

stippellijn
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
stippellijn

EMT - Hoofdsponsor

 

Sponsoren op alfabetische volgorde:
(volg de hyperlink voor de website van de sponsors)

  benink.jpg 
Boerhout Sport
Huizerweg 126, 1402 AK Bussum
Tel: 035-6917047
G. Benink Assurantien
A de Waalstraat 4, 1272 CB - Huizen
Tel: 035-5253230
 bespanservice.jpg
Baard Tuin- en parkmachines
Fabrieksweg3, 1271 AK  Huizen
Tel: 035 - 523500
De bespanservice, Monique Terpstra
Droogdok 22, 1274 NP Huizen
Tel: 0617746010

Rob Boske Bouw
Tel: 035 5266613 of 06 54397517

Instrurent
Kobaltstraat 5 b, 1411 AM Naarden
Tel: 035 -6946522
 EMT logo 2015 (Small).jpg

Devas terrasoverkappingen
De Deimt 2, 8252 JE Dronten
Tel: 0800-5056

Gooise Cleaning Service
info@gooisecleaningservice.nl 
Tel: 06 15 21 25 26

 de groot uitvaart  EMT logo 2015 (Small).jpg
De Groot Uitvaart
Havenstraat 23 - 25, 1271 AB Huizen
Tel: 035-5254363
E.M.T. Administratiekantoor
Golfstroom 52, 1271 CP Huizen
Tel: 035-5245466
 fortune.jpg  helenknoop.jpg

Fortune, regio 't Gooi 
Rijsbergenweg 2, 1276 GA Huizen
Tel: 035-8881375

Helen Knoop Makelaardij,
Plein 2000 39, 1271 KK Huizen.
Tel: 035-5259489
 hocras.jpg  kouwer.jpg
Hocras voor Horeca en grootverbruik
Postbus 152, 1400 AD Bussum
Tel: 035 - 6979777
Kouwer Installatietechniek
Industrieweg 15, 1271 EM Huizen
Tel: 035 - 5822411
 josvanschaik.jpg

Marcodeschilder

Jos van Schaik,
keurslager, Holleblok 38,
1273 EG Huizen.
Tel: 035-5260817

 Marco de Schilder
 Martin Luther King Park 16,
 1277 EA Huizen
 Tel: 0651999237

lpd.jpg

 odonder.jpg

LPD, Lazeron,
Plaagdierenbestrijding en
Dienstverleningen
,

Nikkelstr 14a, 1411 AK Naarden.
Tel: 035-5256051

Eethuis O'Donder,
Voorbaan 42, 1271 RT Huizen,
Tel: 035-5257357
KB Tandtechniek
De Regentessen 104, 1273 JZ Huizen
Tel: 0888-4999

Kippie Huizen
Oostermeent 5, 1274 ST Huizen
Tel: 035-5256911

 peking.jpg  LOGO RA.jpg
Chinees-Indisch-Restaurant Peking
Wetering 35-39, 1261 ND Blaricum 
Tel: 035-5261358
R&A Sports & Swimming, Sport- en zwemschool
Wetering 28-32, 1261 NH Blaricum
Tel: 035-5253388
Rojo Rackesports
Rojo Racketsports
Kininelaantje 12
1216BZ Hilversum
Webshop: tennisdiscount.nl
Onafhankelijk hypotheekadvies
Waterdreef 354, 3824 GM Amersfoort
Tel: 06-16466176
Website: www.vervier.nl
 schipper.jpg  spier.jpg
Schipper bv, installatiebedrijf,
Industriewg 10, 1271 AJ Huizen
Tel: 035-5268540
J. Spier en Zonen,
uw geluids- en wasmachinespecialist
Kronenburgerstraat 8, 1271 PK Huizen
Tel: 035-5251565
vandertol.jpg
vishandel.jpg

Van den Tol, Opticiens
Oude Raadhuispln 4, 1271 RH Huizen 
Tel: 035-5253855
Oostermeent O 84, 1274 SN Huizen 
Tel: 035-5253853

Vishandel Peter & Ineke de Graaf
woensdag en donderdag 10.00 - 18.00 uur
vrijdag 10.00-18.30 uur
zaterdag 10.00 - 17.30 uur
tegenover winkelcentrum 'De Kostmand'